Oss på Tittins i Tønsberg

Vi har siden oppstarten i 2011 vært lidenskaplige opptatt av hudhelse og skreddersyr din behandling til akkurat deg. Vi består av et team på 4 ansatte som har mange års erfaring i faget som hudpleier, negldesigner, fotterapaut og massør. Velkommen til oss.

Hudterapaut

Mette Strand

Mette ble utdannet hudterapeut i 2000. Har vært med fra Tittins ble åpnet i Sandefjord samme år. Er eier i Tønsberg og daglig leder. Har spesialisert seg i ingrediensteknologi, opplæring av terapeuter, hudproblematikk, acneplager, allergier og forebyggende hudpleie. Tok spesialutdannelse via Dermalogica i 2013 og i 2015 kåret til årets Dermalogica hudterapeut. Jobber mest med kjemisk peel, mesoterapi og hudpleiebehandlinger på Tittins.

Hudterapaut

Katrine Trøen

Katrine ble utdannet som hudterapeut i 2008 på Nordisk hud & spa akademi. Hun har jobbet i hudpleieklinikk, spahoteller og de siste årene på spa avdelingen hos Colorline Magic/fantasy. Katrine jobber som hudterapeut og kroppsterapeut med hudpleie, hudanalyse, veiledning av hudpleieprodukter, farge og form av vipper og bryn samt hårfjerning. Hun er en velvære person du er i trygge hender hos

Autorisert fotterapaut

Rasa Petrauskiene

Rasa jobber hver Tirsdag og Torsdag + 1 Lørdag i mnd. Rasa er autorisert fotterapeut. Hun jobber med medisinsk fotbehandling og forebyggende fotpleie. Alle har godt av stell på tær og føtter selv uten plager. Hun fjerner hard hud under føtter, stell og klipper negler, mykgjør og forebygger. Rasa jobber også med shellac og neglelakk.

Medarbeider

Martine Bram

Martine jobber i butikk og med behandlingene farge og form av vipper og bryn, hårfjerning på kropp, neglestell og produktveiledning. Har kurs i farge vipper og bryn samt voks. Hun har også flere kurs fra hudpleie merkevare vi fører og hjelper gjerne med makeup.