Våre varemerker

Vi selger bl.a. følgende merker:

En innovativ hudpleieserie med aktive og dokumenterte ingredienser som gir deg synlige resultater.

Dermalogica tilpasses dine unike behov – enten du vil forebygge eller bekjempe aldringstegn, styrke en sensitiv hud, motvirke akne eller pigmentering, eller om du ønsker gode hverdagsprodukter som gir fuktighet og beskyttelse. Med Dermalogica vil du oppnå tydelig hudforbedring – helt uten å gå på kompromiss med hudhelsen!  
Unngå flassing, sensitivitet og tilstopninger: produktene våre er frie for tilstoppende mineraloljer og de inneholder ikke allergifremkallende lanolin, alkohol, kunstig fargestoffer eller duft som kan gi irritasjon på huden.
Dermalogica tror på å sette standarden
Dermalogica er førstevalget blant profesjonelle hudterapeuter over hele verden. Med mer enn 300 utmerkelser for våre innovative produkter og aktive behandlinger, samt fokus på etterutdanning og produktutvikling fortsetter vi å sette standarden i bransjen og redefinerer hvordan folk tenker om huden sin.
Dermalogica sine forpliktelser
– Sertifisert av PETA (People for the Ethical Treatment of Animals) og Leaping Bunny
– Fri for kunstige fargestoffer og parfymer, mineraloljer, lanolin, parabener, S.D.-alkohol og mikroplast
– I løpet av 2020 vil 90% av emballasjen vår være gjenvinnbar eller nedbrytbar
– Vår papiremballasje og andre papirmaterialer er sertifisert av Forest Stewardship Council (FSC), som jobber for en bærekraftig, ansvarlig og miljøvennlig bruk av verdens skoger
– Våre produkter er produsert i California, USA, som oppfyller en av verdens høyeste standarder for etisk produksjon
 
om ekseption
 
ekseption er et ekslusivt konsept innen estetisk medisin. Vi tilbyr eksklusive produkter fokusert på effektivitet, trygghet og kostnad. Laboratoriet og fabrikken er lokalisert i Barcelona (Spain).

MESOTERAPI MED EASY TOUCH – BEHANDLINGEN ALLE VIL HA!

Easy Touch er et verktøy som hudterapeut eller kosmetisk sykepleier bruker for å få målrettede ingredienser skreddersydd for din hud, ned i det hudlaget det skal virke for å gi en hudforbedring.

Ordet “Meso” betyr “mellom” og det er dette hudlaget vi tilfører de aktive stoffene eller næringsstoffene ved hjelp av intradermale mikroinjeksjoner med Easy Touch.

Nålene på Easy Touch er 0,5mm, som sørger for at vi ikke kommer dypere enn det som er målet.

ekseption mesoterapi har en rekke ulike produkter som går målrettet på ulike hudutfordringer og hudforbedringer. Behandlingene er supre nå på sommeren og gir deg masse glød, fukt og «plump».