behandlinger

Brow glow go

Ønsker du en ansiktsbehandling samtidig med din brynbehandling?

Mavex sin spesialpeel med fruktsyrer roer den ned og booster huden din!

Du kommer ut med ren og glødende hud på 1-2-3

Tittins Hudpleie 45min

En behandling som starter med rens, hudanalyse og eksfoliering. Vi bruker apparater med microstrøm og ultralyd for å for å forsterke effekten av produktene. Tilpasset serum og maske blir lagt på til slutt.

Tittins Hudpleie 60 min

Med brynform og massasje

I denne ansiktsbehandlingen skreddersyr vi behandlingen i forhold til ditt behov og hudtilstand. Dobbelrens med peeling, damp og utklemming v/behov. Serum/oljer masseres inn på nakke, skulder og ansikt. Innslusing av maske med BT eller ultralyd. En velværebehandling som også er forebyggende og effektiv for din hudtilstand!

Kunder som velger denne behandlingen går gjerne fast hver 6-8 uke, da disse behandlingene gir utrolig effekt over tid.

Tittins Hudpleie 45 min 
Tittins hudpleie 60 min

Tittins Signatur Eksklusiv 75 min

Behandlingen for deg som vil ha det ypperste i din signaturbehandling, med ekstra fokus på herlig avstressende massasje.

Ansiktet renses og eksfolieres med tilpasset peeling/fruktsyre, i kombinasjon med ultralyd og desinkrustasjon. Urenheter fjernes. Valgfri brynforming eller voks overleppe. Skreddersydd innslusing av fukt med ultralyd, ledlys og oksygenbehandling.
Om ønskelig, effektiv galvanisk mikrostrømbehandling med fokus på oppstramming/anti-age.
Masketerapi og avslappende ansikt, nakke og skulder massasje og til sist avsluttende kremer. Produktveiledning.

pro bright 30 min
biolumin c-vitamin serum

dermalogica pro bright 30 min

En rask og effektiv ansiktsbehandling som gir en kraftig vitaminboost til huden. Opplev effekten av våre mest avanserte verktøy innen hudpleie - fra maskinteknologi til kjemisk peeling og aktive ingredienser som stabilt c-vitamin. Behandlingen gir en jevnere hudtone, reduserer fine linjer og gir umiddelbar glød.

dermalogica proskin 30 min

En skreddersydd og målrettet behandling som gir resultater raskt og effektivt. Vi fokuserer på det huden trenger mest og tilpasser behandlingen med aktive produkter og behandlingsteknikker, slik at du får optimale resultater.

dermalogica proskin 60 min

En skreddersydd og sensorisk opplevelse som tar i bruk det nyeste innen aktive ingredienser, behandlingsteknikker og teknologi. Det ideelle valget for deg som ønsker en resultatorientert behandling som jobber med dine unike hudpleiebehov. Resultatet er din beste hud noensinne.

dermalogica proskin 30 
dermalogica proskin60
dermalogica pro power peel 60

dermalogica pro power peel 60 min

Høyaktiv og helt skreddersydd - du har aldri opplevd en peeling som denne før. Denne omfattende behandlingen på 60 minutter kombinerer våre kraftigste peelinger med avanserte teknikker for å jobbe målrettet med hudens stadig skiftende behov.

Ekseption peel

Kombinerer målrettet og aktiv behandling med maksimal sikkerhet. Huden blir renset i kombinasjon med damp, og deretter utføres en kjemisk peel skreddersydd til din hudtype. Etterpå legges en beroligende maske som får virke mens du får skuldre- og nakkemassasje. Tilslutt ansiktsmassasje og avsluttende kremer.

Ekseption peel
Ekseption behandling
mesoterapi behandling
nål behanding

Mesoterapi

Huden blir renset med dobbel rens og peel. Deretter utføres mesoterapi med 20 gullbelagte sterile nåler som lager kanaler i huden slik at vi får næringsstoffer og fuktighet 0,5 mm ned i huden akkurat der den skal virke. Behandlingen er satt sammen av 2 cocktails. Den første er en energibombe med 63 ingredienser og den andre øker hudens volum, plumper og gir umiddelbar løft.